6972827078 ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 81, Γλυφάδα gspais@yahoo.gr
hero image
 
 
 
   
     
     
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΠΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Λούστρα - Μάρμαρα - Γυαλίσματα Γλυφάδα Αττική

Αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συντήρηση, ανανέωση και ανακαίνιση μαρμάρων και άλλων μαρμαρένιων επιφανειών; Η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και επαγγελματισμού.

Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα, η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ εξειδικεύεται στο γυάλισμα, την αποκατάσταση ζημιών, την ανανέωση και την τεχνοτροπία αντικέ. Με χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και υλικών, επιδιώκουμε την επαναφορά της φυσικής ομορφιάς των επιφανειών σας, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Γυάλισμα Μαρμάρων
  Γυάλισμα Μωσαϊκού
  Γυάλισμα σε Μαρμάρινες Σκάλες
  Γυάλισμα Πάγκου Κουζίνας
  Γυάλισμα Μαρμάρινου Πάγκου Μπάνιου
  Αντικέ
  Ορθομαρμαρώσεις
  Γυάλισμα σε Ορθομαρμαρώσεις
 
     
 

Οι πελάτες μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αιτήσεις και τις ερωτήσεις σας, παρέχοντας σας τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
H εταιρεία ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής. Η επιχείρηση είναι διαθέσιμη για να παρέχει τις υπηρεσίες της μετά από συνεννόηση και συμφωνία με τους πελάτες της. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
     
  Εξειδικευμένα Εργαλεία

H εταιρεία ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ εκτός από το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, χρησιμοποιεί για κάθε εργασία που αναλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία με διαμάντια.

Είτε έχετε ένα μικρό ή μεγάλο έργο στην ανακαίνιση, ανανέωση ή συντήρηση μαρμάρων, μωσαϊκού ή άλλων μαρμαρένιων επιφανειών, η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ θα είναι στη διάθεσή σας για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας.

 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη συντήρηση, το γυάλισμα και την ανανέωση μαρμάρων, δαπέδων και γενικά μαρμάρινων επιφανειών. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.