6972827078 ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 81, Γλυφάδα gspais@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΣΠΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Λούστρα - Μάρμαρα - Γυαλίσματα Γλυφάδα Αττική

 

Η εταιρεία ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση που δραστηριοποιειται με το γυάλισμα μαρμάρων, το γυάλισμα μωσαϊκού, το γυάλισμα από μαρμάρινες σκάλες, την τεχνοτροπία αντικέ και τις ορθομαρμαρώσεις. Η επιχείρηση εξυπηρετεί πελάτες στη Γλυφάδα, σε όλη την Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ έχει εξειδικευμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη στο γυάλισμα και την ανανέωση επιφανειών μαρμάρου, μωσαϊκού και μαρμάρινων σκαλοπατιών, προσφέροντας λύσεις που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και λάμψη των δαπέδων και των μαρμάρινων επιφανειών.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Με τέχνη & μεράκι

Με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και υλικών, η ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ προσφέρει υπηρεσίες όπως το γυάλισμα επιφανειών, την αποκατάσταση ζημιών, την ανανέωση και την αναβάθμιση μαρμάρων και μωσαϊκού. Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την τεχνοτροπία αντικέ, προσδίδοντας στα μαρμάρινα αντικείμενα μια παλαιά και παραδοσιακή εμφάνιση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τη ΣΠΑΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ βοηθούν στη διατήρηση και την αποκατάσταση της αρχικής ομορφιάς των μαρμάρων και μωσαϊκών, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας αναλαμβάνουν την επαγγελματική επεξεργασία των επιφανειών, δίνοντάς τους ένα λαμπερό και ανθεκτικό φινίρισμα.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας


Η εταιρεία αναλαμβάνει έργα επισκευής και ανακαίνισης ανεξάρτητου μεγέθους, επιδιώκοντας να προσφέρει προσεγμένες λύσεις με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για το γυάλισμα επιφανειών, την αποκατάσταση ζημιών, την ανανέωση μαρμάρων και μωσαϊκού, είτε για την τεχνοτροπία αντικέ και ορθομαρμαρώσεις, η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα και την αισθητική αναβάθμιση των επιφανειών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη συντήρηση, το γυάλισμα και την ανανέωση μαρμάρων, δαπέδων και γενικά μαρμάρινων επιφανειών. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.